MijnGezondheid.net

Image

MijnGezondheidnet


MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts kunt regelen. Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken, een deel van uw dossier inzien of uw uitslagen bekijken. Als aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net kunt u gebruik maken van de app MedGemak.

Klik op de link www.mijngezondheid.net en log in met uw DigiD.

E-consult

Met E-consult kunt u online uw medische vragen stellen aan de huisarts. Via dit filmpje ziet u hoe dat werkt.

Voor E-consult is nodig dat u eenmaal een account aanmaakt. Als u op de knop E-consult drukt (beneden op deze pagina) wordt u doorgeleid naar de site www.mijngezondheid.net en daar maakt u een account aan met DigiD. Lukt dat niet, bel dan de assistente en dan zorgen we dat u toegang krijgt tot mijngezondheid.net.

In uw account kunt u online uw vragen aan de huisarts stellen. U krijgt altijd binnen maximaal 2 werkdagen reactie van uw huisarts en ontvangt een berichtje als uw vraag beantwoord is.

Spoed

SPOED
Ma-vr, 08:00 - 17:00 uur
Bel 0226-351215, toets 1

SPOED
Buiten kantooruren
Bel de Centrale Huisartsenpost in Hoorn 0229-297800.

EHBO
Heeft u acute (wond)zorg nodig? Bel dan met de huisartsenpraktijk voor overleg, dan kunnen we rekening houden met uw komst.

Noodsituatie of ongeval
Bel 112.

De Glazen Linde